OVER ONS

Luvema® levert al meer dan 50 jaar een compleet pakket aluminium profielen voor de bouw. Naast profielen leveren wij ook aluminium dorpels en valdorpels.

In 2015 is daar het ISOWEL® assortiment glasvezelversterkte dorpels aan toegevoegd. Kwaliteit van de producten, innovatie en een snelle, foutloze levering hebben voortdurend onze aandacht. Onze producten zijn verkrijgbaar via de professionele ijzerhandelaren.

Verder zijn we voor Nederland al jaren agent voor de Comaglio Valdorpels.

Wij hebben dus drie hoofdproducten voor de markt. In nauwe samenwerking met klanten worden nieuwe producten ontwikkeld. Ook ontwikkelen we voor klanten exclusieve profielen. Bijvoorbeeld profielen voor passief bouwen.

Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit bereiken wij mede door onze unieke wijze van productie. Zo worden rubberprofielen vast gewalst, waardoor de rubbers goed vast blijven zitten.

Het moderne machinepark dat grotendeels in eigen beheer is ontwikkeld, is hierbij een belangrijke schakel.

Graag laten wij u nader kennismaken met onze producten en filosofie. Blader eens door ons productaanbod die op deze site is te vinden, of maak een afspraak met ons. Wij nodigen u graag uit in onze fabriek of nemen de tijd om bij u langs te komen.

Over ons