Markten

Deuren industrie

Luvema levert hoogwaardige dorpels en profielen aan de deurenindustrie. Onze producten staan garant voor duurzaamheid en kwaliteit, perfect voor elk bouwproject. Of het nu gaat om tochtwering, waterinfiltratie of isolatie, onze maatwerkoplossingen voldoen aan de hoogste standaarden. Vertrouw op Luvema voor de beste deur- en raamdorpels en laat ons jouw project naar een hoger niveau tillen.

KB.12050

Kunststof kozijnen industrie

Voor de kunststof kozijnen industrie biedt Luvema hoogwaardige dorpels die duurzaamheid en weerbestendigheid garanderen. Onze dorpels verbeteren de isolatie en zorgen voor een perfecte aansluiting, ideaal voor elk type kunststof kozijn. Kies voor Luvema en ervaar kwaliteit en betrouwbaarheid in elk project.

Renovatie

Bij renovatieprojecten levert Luvema duurzame en op maat gemaakte profielen. Onze profielen verbeteren de isolatie, verminderen tocht en zorgen voor een perfecte afwerking bij bestaande constructies. Geef je renovatieproject de hoogwaardige kwaliteit die het verdient met de profielen van Luvema.

LU-IW-HY.57

Timmerindustrie

Luvema ondersteunt de timmerindustrie met zowel dorpels als profielen van de hoogste kwaliteit. Onze producten bieden uitstekende duurzaamheid en zijn perfect afgestemd op de specifieke eisen van houten constructies. Vertrouw op Luvema voor de beste oplossingen voor je timmerprojecten, van traditioneel tot modern.