Service, kwaliteit, snelheid en een scherpe prijsstelling staan bij ons hoog in het vaandel.

Luvema® levert al meer dan 50 jaar een compleet pakket aluminium profielen voor de bouw. Vorig jaar is daar het ISOWEL® assortiment glasvezel versterkte producten aan toegevoegd. Kwaliteit van de producten, innovatie en een snelle, foutloze levering hebben voortdurend onze aandacht. Onze producten zijn verkrijgbaar via de professionele ijzerhandelaren.

Wij willen voorop lopen in de markt. In nauwe samenwerking met klanten worden nieuwe producten ontwikkeld. Ook ontwikkelen we voor klanten exclusieve profielen. Bijvoorbeeld profielen voor passief bouwen.

Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit bereiken wij mede door onze unieke wijze van productie. Zo worden rubber profielen vast gewalst, waardoor de rubbers goed vast blijven zitten. Ook bij vorst of als het venster gesloten wordt en de verf nog niet helemaal droog is. Het moderne machinepark dat grotendeels in eigen beheer is ontwikkeld, is hierbij een belangrijke schakel.

Graag laten wij u nader kennismaken met onze producten en filosofie. Blader eens door ons productenpakket dat op deze site is te vinden, of maak een afspraak met ons. Wij nodigen u graag uit in onze fabriek of nemen de tijd om bij u langs te komen.
 

 
 

Meer informatie?
T +31 (0)317 - 612878
E info@luvema.nl