Service, kwaliteit, snelheid en een scherpe prijsstelling staan bij ons hoog in het vaandel.
Werken bij Luvema?

Ons team  zoekt versterking met DOORZETTERS en DOORGROEIERS!

Update Groeneveld bestanden

Nieuwe bestanden gepubliceerd!
 

Productiemedewerker(s) gezocht!

Word jij onze nieuwe productiemedewerker? Gevarieerd werk voor 'beginners en gevorderden' in een klein team.
 

Valdorpels monteren? Makkelijk!

 

Nieuwe instructiefilms Luvema valdorpels. Kijk hoe makkelijk de montage onze automatische opbouw en inbouw valdorpels is.

 

ISOWELŪ glasvezelversterkte dorpels voor houten kozijnen

Ook voor de houtverwerkende industrie is er nu een uitgebreid assortiment ISOWEL® onderdorpels.  De toepassing van glasvezelversterkt materiaal in combinatie met het vertrouwde slimme ontwerp en de hoge productkwaliteit zorgen voor een hogere energieprestatie van de constructie.

 

ISOWELŪ nieuwe generatie onderdorpels voor kunststof kozijnsystemen ISOWELŪ nieuwe generatie onderdorpels voor kunststof kozijnsystemen

LUVEMA introduceert ISOWEL® NIEUWE GENERATIE ONDERDORPELS voor kunststofkozijnsystemen. Speciaal geschikt voor energiezuinig bouwen.

Deuren extra brandwerend met opschuimend papier

Toepassing van Luvema brandwerend papier in slotkast, scharnieren en de deurdranger zorgt voor ruim 60 minuten bescherming tegen branddoorslag en brandoverslag.  Dit papier is gemaakt van Grafate een materiaal dat door verhitting uitzet en circa 15 maal het oorspronkelijke volume inneemt. Het kan heel eenvoudig worden verwerkt.

Energieneutraal bouwen met nieuwe profielen Energieneutraal bouwen met nieuwe profielen

Nieuwe serie profielen zorgt voor een hoge energiewinst in kozijnen.De bouw wordt geconfronteerd met steeds hogere isolatie eisen. Om kozijnen aan nog hogere eisen te laten voldoen heeft Luvema beglazing- en aanslagprofielen ontwikkeld die beter isoleren.

Vernieuwing assortiment valdorpels

De bestaande valdorpels zijn op een aantal punten verbeterd. Nieuw is de ACU serie. Zo bieden we een serie valdorpels waarvan alle uitvoeringen in een zelfde freesmaat passen.

Luvema introduceert Vuurvast Luvema introduceert Vuurvast

Luvema introduceert VuurVast. VuurVast is een compleet assortiment standaard en maatwerk producten voor bouwkundige bouwpreventie voor de bouw en installatiebranche.

100% duurzaam met profielen van recycled aluminium

Luvema profielen van 100% recycled aluminium passen goed bij duurzaam bouwen. Levenscyclus onderzoek volgens de EPS methode laat zien dat een houten kozijn met een aluminium afwerking de laagste milieubelasting geeft.

High speed moffelen

Moffelwerk leveren we sinds kort sneller en tegen betere condities. Dit kan door het stroomlijnen van processen en optimalisering van de samenwerking met onze moffelaar.

 
 
 

Meer informatie?
T +31 (0)317 - 612878
E info@luvema.nl